Skip links

Meistä

Meistä

DostiHome LKV syntyi intohimosta Koteihin. Nimensä mukaisesti DostiHome (elämän mittainen kumppani) on tahtomme auttaa Sinua kun ole myymässä, ostamassa tai vuokraamassa Kotia, yhtä elämäsi suurinta kauppaa. Meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus Kotien välittämisestä ja vuokraamisesta.

DostiHome

LKV
Arvomme

Olemme sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa ja olemme SKVL:n jäsen. Tästä osoituksena käytämme Hyvän välitystavan merkkiä. Meille on tärkeää, että olet hyvissä ja luotettavissa käsissä tehdessäsi elämäsi suuria ratkaisuja kanssamme.

Työskentelytapamme

Työskentelytapamme on aina rehellinen, suorapuheinen ja avoin.

Työskentelemme intensiivisesti kanssanne. Teemme jokaisesta kohteesta yksilöllisen suunnitelman kanssasi. Jokainen Koti on uniikki, joten sen myyntiin tehdään uniikki suunnitelma. Näin saat parhaan hinnan Kodistasi.

DostiHome LKV:n ideana syntyi erilainen konsepti, jossa henkilökuntamme toimii asiantuntijana niin rahoituksen, kuin asumisen ja hallinnoinnin suhteen.

Lainsäädäntö ja kauppatavat saattavat poiketa usein huomattavastikin eri maiden säädöksistä. Meiltä löytyy ammattitaito niin kielelliseen osaamiseen kuin lainsäädännön suhteen.

Hallinnointipalvelumme hoitaa luotettavasti ja vaivattomasti, niin sijoituskohteen, vuokralaiset, remontit, yhtiökokoukset ja vuokranmaksun valvonnan. Hallinnointipalvelumme sisältö on aina räätälöity asiakkaan tarpeisiin. Voit käyttää aikasi kaikkeen muuhun kuin asunto-omaisuuden hoitamiseen ja antaa meidän hoitaa kaiken tai tehdä osan itse, me hoidamme loput.

Arvomme

Noudatamme hyvää välitystapaa, josta meille on myönnetty Hyvä Välitystavan merkki ja suurta huolellisuutta kaikessa toiminnassamme.